ETSIA: University Master's Degree in Advanced Techniques in Agricultural and Food Research and Development (2032)


OFFICIAL DOCUMENTATION

The official character of university qualifications is obtained and maintained as a consequence of the external quality assurance processes.

Once the initial design of the qualification has been favourably verified the university requests authorisation for it to be introduced. The organ responsible for authorising this introduction is the government of the Comunidad Autónoma de la Región de Murcia (CARM).

Results of this process in the qualification:

Following authorisation by the CARM, the national Government grants official character to the qualification and registers it in the Registro de Universidades Centros y Títulos (RUCT), with both decisions being published in the BOE.

Results of this process in the qualification:

The university publishes the study plan in the BOE when the qualification is introduced and when the modifications that are made affect certain sections of the study plan.

Results of this process in the qualification:

Research Groups and Departments

Departamento de Ciencia y Tecnología Agraria

Departamento de Ingeniería de los Alimentos y Tecnología Agraria

Departamento de Producción Vegetal

  • Edafología Ambiental, Química y Tecnología Agrícola.
  • Fisiología del Estrés en las Plantas.
  • Genética y Biología Vegetal.
  • Gestión, Aprovechamiento y Recuperación de Suelos y Aguas.
  • Producción Animal.
  • Diseño, Automatización y Control de Riegos e Invernaderos.
  • Ingeniería del Frío y del Control Microbiano.
  • Postrecolección y Refrigeración.
  • Protección de Cultivos.
  • Suelo – Agua – Planta.
  • Hortofloricultura Mediterránea.

Normativa

Toda la normativa académica se puede encontrar en UPCTlex.